غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

در این وبلاگ قصد داریم تا به شما طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و کشورهای مختلف دنیا را آموزش دهیم.

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه هویج پلو دارچینی خوشمزه و مجلسی با گوشت مرغ

 

مواد لازم برای هویج پلو

  • برنج 4 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • سینه مرغ کوچک 1 عدد
  • هویج درشت 4 عدد
  • زعفران دم کرده 4 قاشق
  • پودر هل 1 قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل، روغن به میزان لازم
  • خلال پسته، بادام ،پوست پرتقال و زرشک برای تزیین به میزان لازم


دستور پخت هویج پلو

 

1. طرز تهیه هویج پلو با مرغ مجلسی

ابتدا برنج را پیمانه زده و می شوییم و با آب و نمک به مدت 1 ساعت خیس می کنیم. حالا قابلمه ای را از آب پر کرده روی حرارت می گذاریم آب که به جوش آمد برنج خیس خورده را به آن افزوده و زمانی که برنج به سطح آب آمد برنج را آبکش می کنیم روی آن آب ولرم می ریزیم و آماده می گذاریم.

 

2. مرحله دوم تهیه هویج پلو

برای طبخ سس هویج پلو ابتدا پیاز را به صورت خلالی برش داده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس مرغ و هویج را افزوده به همراه نمک، فلفل و نیمی از زعفران و تا جایی که هویج نرم شود و مرغ رنگش تغییر کند مواد را تفت می دهیم. در نهایت پودر هل را به همراه یک استکان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا پخت هویج و مرغ کامل شده و آب آن نیز تبخیر شود و به روغن بیفتد.

 

3. مرحله سوم پخت هویج پلو

حالا داخل قابلمه مناسبی برای دم کردن برنج ته دیگ مورد نظرمان را می چینیم و سپس از برنج و سس هویج پلو به صورت لایه به لایه تا زمانی که مواد تمام شوند ادامه می دهیم روی حرارت می گذاریم بخار که کرد روغن داغ می کنیم و به همراه زعفران روی برنج می دهیم و منتظر می مانیم تا برنج دم شود.

 

4. مرحله چهارم پخت هویج پلو

حالا برنج دم شده را داخل دیس می کشیم با خلال ها و زرشک تزیین می کنیم و در کنار سبزی خوردن سرو کنیدو نوش جانتان.

 

5. طرز تهیه هویج پلو با گوشت

برای تهیه هویج پلو با گوشت ابتدا گوشت را به همراه پیاز تفت داده و بعد اجازه می دهیم تا گوشت کاملا پخته شود و در نهایت هویج تفت داده شده و ادویه ها را افزوده و پلو را با این سس به روش گفته شده در بالا دم می کنیم که طعمی بی نظیر پیدا می کند بهتر است هویج پلو با گوشت با پسته تزیین شود.

 

منبع: آشپزی سالم

  • ۰۰/۰۱/۱۵
  • arash 11

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی