غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

در این وبلاگ قصد داریم تا به شما طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و کشورهای مختلف دنیا را آموزش دهیم.

۲۵ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کتلت مرغ خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

 

مواد لازم برای کتلت مرغ

  • مرغ چرخ شده   250 گرم
  • تخم مرغ   2 عدد
  • پیاز رنده شده   1 عدد
  • سیب زمینی متوسط   2 عدد
  • روغن سرخ کردنی   به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران   به میزان لازم

 

دستور پخت کتلت مرغ

 

1. طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی و خوشمزه
ابتدا سیب زمینی ها را شسته پوست کنده و رنده ریز می کنیم کمی فشار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا پیاز را هم رنده ریز کرده و آب آن را هم جدا می کنیم.

 

2. مرحله دوم کتلت مرغ

داخل ظرف مناسبی سیب زمینی، پیاز، مرغ چرخ شده را ریخته و مقداری مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم کتلت مرغ

تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته به آنها ادویه اضافه می کنیم کمی مخلوط کرده تا از حالت لختگی خارج شود و سپس به مرغ اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا به بافت منسجمی برسیم اگر زمان دارید بهتر است مواد را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

4. مرحله چهارم کتلت مرغ

حالا تابه را روی حرارت می گذاریم داخل آن روغن ریخته و کتلت ها را با اشکال مختلف و مطابق سلیقه تان سرخ کنید.

 

منبع: آشپزی لذت بخش

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

مرغ ربی - طرز تهیه مرغ ربی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله| ایران کوک

 

مواد لازم برای مرغ مجلسی

  • مرغ کوچک   1 عدد
  • پیاز   2 عدد
  • قارچ   2 عدد
  • سیر   1 حبه
  • زعفران غلیظ دم شده   5 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه   به میزان لازم
  • روغن   به میزان لازم

 

دستور پخت مرغ مجلسی

 

1. طرز تهیه مرغ مجلسی زعفرانی
ابتدا پیاز را را به شکل نگینی برش می دهیم و داخل قابلمه ای با روغن کاملا سرخ می کنیم. اواخر طلایی شدن پیاز یک حبه سیر رنده شده را به همراه قارچ به پیاز اضافه می کنیم و مقدار کمی زرد چوبه و فلفل می زنیم.

 

2. مرحله دوم تهیه مرغ مجلسی

حالا پیاز را از داخل تابه خارج کرده و مرغ آغشته به زعفران را داخل روغن پیاز، سرخ می کنیم تا طلایی شود.

 

3. مرحله سوم پخت مرغ مجلسی

حالا مخلوط پیاز را به مرغ افزوده و روی آن آب جوشیده می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم پخته شود.

 

4. مرحله چهارم پخت مرغ مجلسی

مرغ ما باید اندازه 2 استکان آب آخر پخت داشته باشد. حالا نمک و باقی زعفران را اضافه کرده و مرغ مجلسی ما برای سرو در کنار هر آنچه میل دارید آماده است.

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

مربای سیب دستور توسط Ali Azizi - کوکپد

 

مواد لازم برای مربای سیب

  • سیب 1 کیلو
  • شکر 1 کیلو
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری


دستور پخت مربای سیب


1. طرز تهیه مربای سیب

سیب ها را شسته و خشک کنید. حالا سیب ها را پوست کنده و به شکل دلخواه و تقریبا یک اندازه برش کنید.

 

2. مرحله دوم تهیه مربای سیب

داخل قابلمه لعابی یا پیرکس شکر و یک لیتر آب را افزوده و اجازه دهید به جوش آید سپس سیب ها را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا به جوش آید.

 

3. مرحله سوم پخت مربای سیب 

زمانی که سیب کمی پخته شد و شربت قوام آمد، حالا آبلیمو را افزوده درب مربا را دم کنی بگذارید و بعد از حدودا 10 دقیقه از روی حرارت بردارید. رنگ این مربا قرمز خوشرنگ خواهد شد.

 

4. مرحله چهارم پخت مربای سیب

اگر نخواستید مربای شما قرمز شود مرحله دم کنی را انجام ندهید. بعد از پخت کامل و سرد شدن داخل شیشه ای تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

هویج پلو با مرغ غذای سنتی شیرازی با طعم فوق العاده خوشمزه | ایران کوک

 

مواد لازم برای هویج پلو

  • برنج 4 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • سینه مرغ کوچک 1 عدد
  • هویج درشت 4 عدد
  • زعفران دم کرده 4 قاشق
  • پودر هل 1 قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل، روغن به میزان لازم
  • خلال پسته، بادام ،پوست پرتقال و زرشک برای تزیین به میزان لازم
     

دستور پخت هویج پلو


 
1. طرز تهیه هویج پلو با مرغ مجلسی

ابتدا برنج را پیمانه زده و می شوییم و با آب و نمک به مدت 1 ساعت خیس می کنیم. حالا قابلمه ای را از آب پر کرده روی حرارت می گذاریم آب که به جوش آمد برنج خیس خورده را به آن افزوده و زمانی که برنج به سطح آب آمد برنج را آبکش می کنیم روی آن آب ولرم می ریزیم و آماده می گذاریم.

 

2. مرحله دوم تهیه هویج پلو

برای طبخ سس هویج پلو ابتدا پیاز را به صورت خلالی برش داده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس مرغ و هویج را افزوده به همراه نمک، فلفل و نیمی از زعفران و تا جایی که هویج نرم شود و مرغ رنگش تغییر کند مواد را تفت می دهیم. در نهایت پودر هل را به همراه یک استکان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا پخت هویج و مرغ کامل شده و آب آن نیز تبخیر شود و به روغن بیفتد.

 

3. مرحله سوم پخت هویج پلو
حالا داخل قابلمه مناسبی برای دم کردن برنج ته دیگ مورد نظرمان را می چینیم و سپس از برنج و سس هویج پلو به صورت لایه به لایه تا زمانی که مواد تمام شوند ادامه می دهیم روی حرارت می گذاریم بخار که کرد روغن داغ می کنیم و به همراه زعفران روی برنج می دهیم و منتظر می مانیم تا برنج دم شود.

 

4. مرحله چهارم پخت هویج پلو
حالا برنج دم شده را داخل دیس می کشیم با خلال ها و زرشک تزیین می کنیم و در کنار سبزی خوردن سرو کنیدو نوش جانتان.

 

5. طرز تهیه هویج پلو با گوشت
برای تهیه هویج پلو با گوشت ابتدا گوشت را به همراه پیاز تفت داده و بعد اجازه می دهیم تا گوشت کاملا پخته شود و در نهایت هویج تفت داده شده و ادویه ها را افزوده و پلو را با این سس به روش گفته شده در بالا دم می کنیم که طعمی بی نظیر پیدا می کند بهتر است هویج پلو با گوشت با پسته تزیین شود.

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مرغ ترش شمالی اصیل و خوشمزه - کتاب کاله

 

مواد لازم برای خورشت مرغ ترش

  • مرغ 4 تکه
  • سیر 4 حبه
  • پیاز 2 عدد
  • لپه 100 گرم
  • سبزی سرخ شده (طرز تهیه آن در نکات ذکر شده) 250 گرم
  • آبغوره 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • روغن جهت سرخ کردن به میزان لازم

 
دستور پخت خورشت مرغ ترش
 

1. طرز تهیه مرغ ترش گیلانی (شمالی)
ابتدا داخل قابلمه مناسبی پیاز نگینی شده را به همراه روغن سرخ می کنیم.

 

2. مرحله دوم
زمانی که طلایی شد سیر را هم افزوده تفت می دهیم. سپس نمک، فلفل، زردچوبه، مرغ و سبزی را هم اضافه می کنیم تا کاملا سرخ شوند. در آخر لپه و آب جوشیده را افزوده و اجازه می دهیم تا مرغ و لپه به طور کامل پخته شوند.

 

3. مرحله آخر تهیه مرغ ترش
باید خورشت به روغن بیفتد و غلیظ شود حالا چاشنی خورشت (آبغوره) را افزوده و در کنار برنج کته ایرانی نوش جان کنید.

 

منبع: غذاهای بین المللی

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

کاچی” به سبک قدیمی ، طرز تهیه مفید و مقوی

 

مواد لازم برای کاچی

  • آرد 1 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • کره 100 گرم
  • آب جوش 5 لیوان
  • گلاب 1/3 لیوان
  • زعفران غلیظ دم شده 4 قاشق غذا خوری
  • ادویه کاچی 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر هل، دارچین و گل محمدی به میزان لازم

 

دستور پخت کاچی ساده و خوشمزه


1. طرز تهیه کاچی خوشمزه و مجلسی

ابتدا آرد را داخل قابلمه مناسبی ریخته و با شعله ملایم تا جایی که رنگ آرد مورد پسندتان باشد تفت دهید.

 

2. مرحله دوم تهیه کاچی

سپس آرد را داخل الک ریخته تا اگر گلوله ای دارد از بین برود.

 

3. مرحله سوم درست کردن کاچی

دوباره آرد را به قابلمه برگردانده ادویه کاچی و کره را به آن اضافه کنید کمی تفت دهید و شکر را به همراه آب در چند مرحله بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید تا گلوله نشود.

 

4. مرحله چهارم پخت کاچی زعفرانی

آنقدر کاچی را روی شعله ملایم مخلوط کنید تا مایعی یکدست و صاف و غلیظ بدست آید. حالا پودر هل، پودر گل، زعفران دم شده را اضافه کنید. درب ظرف را دم کنی بگذارید و با شعله کم اجازه دهید تا به مدت 2 دقیقه دم بکشد.

 

5. مرحله پنجم روش سرو کاچی

حالا درب ظرف را بردارید. کاچی به روغن افتاده را در ظرف مناسب سرو و نوش جان کنید.

 

منبع: آشپزی سالم

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

خرید و قیمت سرکه سیب خانگی 1000گرمی از غرفه یاقوت سبز َ | باسلام

 

مواد لازم برای سرکه سیب

  • سیب   5 کیلو
  • شکر   250 گرم
  • آب معدنی   به میزان لازم
  • دستور پخت سرکه سیب


1. طرز تهیه سرکه سیب خانگی

ابتدا سیب ها را شسته اجازه دهید خشک شود و بعد چوب و هسته سیب را جدا کرده و به شکل مکعبی خرد کنید.

 

2. مرحله دوم تهیه سرکه سیب

حالا سیب ها را داخل دبه ریخته و شکر را در آب حل کرده و روی سیب ها بریزید تا جایی که روی سیب ها را بپوشاند.

 

3. مرحله سوم تهیه سرکه سیب بدون کپک

درب دبه را نیمه باز بگذارید تا مواد کپک نزند و هر دو سه روز با کفگیر چوبی آن را بهم بزنید. سیب ها که ته نشین شد.

 

4. مرحله چهارم تهیه سرکه سیب

سرکه را در دمای 25 تا 30 درجه بگذارید. آفتاب باشد زودتر به عمل می آید. توجه داشته باشید که 1/4 دبه باید خالی باشد.

 

5. مرحله پنجم طرز تهیه سرکه سیب

بعد از گذشت 50 روز سرکه را صاف کنید و از خواص بی نظیر آن بهره ببرید.

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه تیرامیسو؛ در خانه دست به کار شوید - ایرنا زندگی

 

مواد لازم برای تیرامیسو

  • بیسکویت لیدی فینگر بزرگ   1 بسته
  • پنیر خامه ای یا ماسکارپونه   200 گرم
  • خامه صبحانه   200 گرم
  • شکلات رنده شده   4 قاشق غذا خوری
  • پودر قند   5 قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو   4 قاشق غذاخوری
  • قهوه دم شده غلیظ   1 پیمانه

 

دستور پخت تیرامیسو


1. طرز تهیه تیرامیسو ساده و خوشمزه

ابتدا خامه صبحانه را به همراه پنیر ماسکارپونه مخلوط کرده و زمانی که یکدست شد، شکر را افزوده و دوباره مخلوط می کنیم و یک ماده خامه ای تقریبا غلیظ بدست آمد.

 

2. مرحله دوم تهیه تیرامیسو خانگی

حالا داخل ظرف مناسبی را یک لایه از بیسکویتی که داخل قهوه دم شده خیسانده ایم می چینیم و یک لایه از کرم آماده شده روی آن می ریزیم. و این کار را تا اتمام کرم و بیسکوییت ادامه می دهیم سپس سطح کار را با یک کاردک صاف می کنیم.

 

3. مرحله سوم تهیه تیرامیسو

حالا روی تیرامیسو را با پودر کاکائویی که داخل الک ریخته ایم می پوشانیم و به مدت 4 تا 5 ساعت با درب بسته در یخچال نگهداری می کنیم.

 

4.مرحله چهارم تهیه تیرامیسو

موقع سرو تیرامیسو را با شکلات رنده شده تزیین و در کنار چای یا قهوه سرو می کنیم.

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص،2روش ساده +نکات - دیجی فود

 

مواد لازم برای سالاد سزار

  • مغز کاهو (قسمت های ترد با رنگ روشن کاهو) 4 عدد
  • فیله مرغ 5 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نان تست 5 برش
  • نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون به میزان لازم

مواد لازم برای سس سالاد سزار ----

  • سس مایونز 10 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 12 قاشق چایخوری
  • سس خردل 4 قاشق غذا خوری
  • سرکه بالزامیک یا معمولی 4 قاشق غذا خوری
  • پنیر پامزان پودری 10 قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • سیر 1 حبه
  • آبلیمو 1 قاشق غذا خوری


دستور پخت سالاد سزار


1. طرز تهیه سالاد سزار خانگی اصل رستورانی

ابتدا سیر را رنده ریز کرده و کنار می گذاریم. کاهو را شسته و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. نان تست را روی تخته کار با چاقوی اره ای به شکل مکعبی خرد می کنیم.

 

2. مرحله دوم تهیه سالادسزار با مرغ گریل

حالا مرغ را با چند قطره روغن زیتون سیر رنده شده، آبلیمو، نمک، فلفل و آبلیمو مزه دار کرده و داخل تابه ای گریل می کنیم. بعد از اینکه دو طرف مرغ کاملا پخته شد از تابه خارج می کنیم.

 

3. مرحله سوم تهیه سالاد سزار

حالا نان تست برش خورده را در همان تابه مرغ با مقدار کمی روغن و ادویه تفت می دهیم تا برشته شود.

 

4. مرحله چهارم تهیه سس سالاد سزار

برای تهیه سس مخصوص سزار، کلیه مواد اعم از: سس مایونز، روغن زیتون، سس خردل، سرکه، آبلیمو، سیر رنده شده، نمک ، فلفل و نیمی از پنیر پارمزان را داخل ظرفی ریخته مخلوط می کنیم و سس آماده است.

 

5. مرحله پنجم سالاد سزار

حالا کاهوها را حدودا یک سانتی متری برش داده و داخل ظرف مناسبی می ریزیم و روی آن را با تکه های مرغ و نان می پوشانیم و در نهایت با سس و پنیر پارمزان کار را تمام می کنیم. نوش جان

 

منبع: آشپزی سالم

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای توت فرنگی ساده و خوشمزه به روش بازاری

 

مواد لازم برای مربای توت فرنگی

  • توت فرنگی   1 کیلو
  • شکر   800 گرم
  • جوهر لیمو   نوک قاشق چایخوری
  • آب   1/2 لیوان

 

دستور پخت مربای توت فرنگی

 

1. طرز تهیه مربای توت فرنگی
ابتدا توت فرنگی ها را پاک کرده و شسته اجازه می دهیم تا آب اضافی آنها کمی خارج شود سپس داخل ظرف مناسبی یک لایه توت فرنگی و یک لایه شکر بریزید تا کل مواد به این شکل آماده شوند و به مدت 10 تا 24 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا توت فرنگی ها آب بیندازد.

 

2. مرحله دوم پخت مربای توت فرنگی
حالا توت فرنگی ها را بعد از گذشت این زمان از یخچال خارج کرده آب را به آن افزوده و روی حرارت می گذاریم. و اجازه می دهیم تا به جوش برسد مواظب باشید که مربا سر نرود.

 

3. مرحله سوم تهیه ی مربای توت فرنگی
مربا را 30 دقیقه می پزیم و در 5 دقیقه آخر جوهر لیمو را اضافه کرده و مربا را از روی حرارت بر می داریم.

  • arash 11