مواد لازم برای تهیه چلو گوشت زعفرانی
- گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
- پیاز۳ عدد
- هویج ۱ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- چوب دارچین ۱ تکه
- رب ۲ ق غذا خوری
- کره۳۰ گرم
- زعفران به مقدار لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی و رستورانی با رب
مرحله اول ( تفت دادن پیاز و گوشت )
پیاز ها را نگینی خرد کرده داخل تابه ریخته و با مقداری روغن تفت دهید. نیاز نیست طلایی شود. سپس هویج که بافت سفت تری نسبت به بقیه سبزیجات دارد را اضافه می کنیم و در آخر گوشت تکه شده را به همراه فلفل دلمه خلالی شده و زعفران دم کرده غلیظ و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم ( تفت رب )
در تابه دیگر کره را ریخته تا ذوب شود سپس رب را اضافه می کنیم تفت می دهیم تا رب خوش رنگ و کره نارنجی رنگ شود سپس به قابلمه گوشت اضافه می کنیم.
مرحله سوم ( پخت پلو گوشت )
پس از اضافه کردن رب به قابلمه آب جوش ریخته و یک عدد چوب دارچین را اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت خوب بپزد و سس غذا غلیظ شود. زمانی که گوشت خوب پخت چوب دارچین را در بیاورید و نمک غذا را اندازه کنید در ظرف کشیده همراه با برنج که از قبل خیس کرده و دم گذاشتید میل کنید. نوش جان
- ۰۰/۰۲/۱۱