غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

در این وبلاگ قصد داریم تا به شما طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و کشورهای مختلف دنیا را آموزش دهیم.

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه “چلو گوشت” زعفرانی رستورانی + عکس مرحله به مرحله

 

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت زعفرانی

  • گوشت گوسفندی۵۰۰ گرم
  • پیاز۳ عدد
  • هویج ۱ عدد
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • چوب دارچین ۱ تکه
  • رب ۲ ق غذا خوری
  • کره۳۰ گرم
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی و رستورانی با رب

 

مرحله اول ( تفت دادن پیاز و گوشت )

پیاز ها را نگینی خرد کرده داخل تابه ریخته و با مقداری روغن تفت دهید. نیاز نیست طلایی شود. سپس هویج که بافت سفت تری نسبت به بقیه سبزیجات دارد را اضافه می کنیم و در آخر گوشت تکه شده را به همراه فلفل دلمه خلالی شده و زعفران دم کرده غلیظ و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.

مرحله دوم ( تفت رب )

در تابه دیگر کره را ریخته تا ذوب شود سپس رب را اضافه می کنیم تفت می دهیم تا رب خوش رنگ و کره نارنجی رنگ شود سپس به قابلمه گوشت اضافه می کنیم.

مرحله سوم ( پخت پلو گوشت )

پس از اضافه کردن رب به قابلمه آب جوش ریخته و یک عدد چوب دارچین را اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت خوب بپزد و سس غذا غلیظ شود. زمانی که گوشت خوب پخت چوب دارچین را در بیاورید و نمک غذا را اندازه کنید در ظرف کشیده همراه با برنج که از قبل خیس کرده و دم گذاشتید میل کنید. نوش جان

  • ۰۰/۰۲/۱۱
  • arash 11

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی