غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

در این وبلاگ قصد داریم تا به شما طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و کشورهای مختلف دنیا را آموزش دهیم.

  • ۰
  • ۰

 طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی ساده و خوشمزه به صورت مرحله به مرحله

 

مواد لازم برای پاناکوتا

  • خامه 200 گرم
  • شیر 100 گرم
  • شکر 50 گرم
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • پودر ژلاتین 1 قاشق غذا خوری

 

دستور پخت پاناکوتا

 

1. طرز تهیه دسر پاناکوتا سفید وانیلی ایتالیایی

مرحله اول آماده سازی ژلاتین: ابتدا پودر ژلاتین را به شیر سرد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

 

2. مرحله دوم: تهیه پاناکوتا

حالا داخل قابلمه مناسبی خامه، وانیل و شکر را می ریزیم و مخلوط می کنیم حالا ظرف را روی حرارت می گذاریم.

 

3. مرحله سوم: افزودن شیر و ژلاتین

زمانی که خامه شروع به جوشیدن کرد، شیر را به آن افزوده مخلوط کرده و از روی حرارت بر می داریم.

 

4. مرحله آخر: ریختن در ظرف سرو

پاناکوتا آماده شده را در ظرف زیبایی ریخته به مدت 5 تا 6 ساعت داخل یخچال می گذاریم و بعد از اینکه خودش را بست با میوه های برش خورده تزئین کنید.

  • ۰۰/۰۶/۰۴
  • arash 11

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی