غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

در این وبلاگ قصد داریم تا به شما طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و کشورهای مختلف دنیا را آموزش دهیم.

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خورش آلو اسفناج


گوشت را به اندازه های دلخواه خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. بعد گوشت را به همراه 2 لیوان آب ،پیاز سرخ شده و آلو روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزند.

در این فاصله اسفناج پاک شده را کمی خرد کنید و در روغن تفت دهید.

وقتی گوشت کاملا پخته شد ، اسفناج را به آن اضافه کنید و کمی نمک و فلفل هم داخل خورشت  بریزید تا مزه دار شود.

بعد از اینکه خورشت جا افتاد ، از روی حرارت بردارید.

 

نکاتی جهت خوشمزه کردن خورش آلو اسفناج

 

  • برای اینکه خورشت شما خوشمزه تر و لذیذتر شود از گوشت گوسفندی که قلم هم داشته باشد استفاده کنید.
  • آب اسفناج دارای مواد معدنی بسیاری است که بهتر است در هنگام پختن آن را دور نریزید.
  • برای اینکه مواد مغذی اسفناج ها از بین نرود به هیچ وجه پس از خرد کردن آنها را نشویید.
  • برای اینکه آهن داخل اسفناج خوب جذب شود آب لیمو ترش را تا حد امکان حذف نکنید.
  • خورشت اسفناج نباید زیاد آب داشته باشد. و باید اول پخت به اندازه کافی به آن آب اضافه کنید.
  • برای اینکه لوها له نشوند آلو ها را در اوخر پخت اضافه کنید که در خورشت بد شکل  نشود.
  • بهتر است اسفناج ها را خوب سرخ کنید تا طعم مطلوبی داشته باشد و خورشت سبز رنگ نماند.
  • خورش آلو اسفناج را میتوان با انواع گوشت تهیه کرد .
  • خورشت اسفناج را برطبق ذائقه تان میتوانید هم شیرین و هم ترش تهیه کنید.
  • برای چاشنی ترش میتوانید از رب انار در آلو اسفناج استفاده کنید.
  • استفاده از زعفران به خوشمزه تر شدن خورشت کمک زیادی میکند.
  • استفاده از آلو جنگلی باعث ترش شدن خورش آلو اسفناج میشود
  • مخلوط 4 تا 5 قاشق آبلیمو با کمی شکر ، خورشت را بسیار خوشمزه تر میکند.
  • برای چاشنی این غذا میتوانید از چند عدد لیمو عمانی استفاده کنید.
  • این خورش شباهت ظاهری زیادی به خورش قورمه سبزی و خورش کرفس دارد و برای مهمانی ها مناسب می باشد.


نکات تکمیلی در مورد خورش آلو اسفناج

1. خورش آلو اسفناج جزو انواع خورش میباشد
2. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه است.
3. زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
4. خورش آلو اسفناج را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
5. همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
6. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

  • ۹۹/۱۱/۰۱
  • arash 11

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی