غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

در این وبلاگ قصد داریم تا به شما طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و کشورهای مختلف دنیا را آموزش دهیم.

۶۵ مطلب در تیر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

آخرین خبر | آموزش تهیه ته چین گوشت و ذرت برای ناهار

 

مواد لازم برای ته چین ساده

  • برنج    2 پیمانه
  • تخم مرغ    1 عدد
  • کره    50 گرم
  • روغن    3 قاشق غذا خوری
  • ماست چکیده    4 قاشق غذا خوری
  • خلال پسته، بادام    به میزان لازم
  • نمک، فلفل سفید و زعفران غلیظ دم شده    به میزان لازم
     

دستور پخت ته چین ساده بدون گوشت در قابلمه

 

1. طرز تهیه ته چین ساده زعفرانی خوشمزه خانگی

مرحله اول آماده سازی برنج: برای این کار، ابتدا برنج را پاک کرده می شوییم و داخل آب و نمک به مدت 2 ساعت خیس می کنیم.

 

2. مرحله دوم: آبکش کردن برنج

قابلمه مناسبی را از آب پر می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید حالا آب، برنج خیس خورده را خالی کرده و برنج را داخل آب جوش می ریزیم. زمانی که برنج را تست کردید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی سفت بود برنج را داخل آبکش ریخته و روی آن آب ولرم بریزید.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی مواد ته چین

داخل کاسه مناسبی تخم مرغ و زعفران ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا تخم مرغ کاملا یکدست شود، حالا نمک، فلفل سفید، ماست چکیده را به همراه روغن به مواد افزوده و باز خوب مخلوط می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: تهیه ته چین

حالا برنج آبکش شده را به مواد ته چین افزوده خوب مخلوط می کنیم تا مواد کاملا یکدست شود.

 

5. مرحله پنجم: دم گذاشتن برنج

ته چین آماده شده را روی حرارت می گذاریم حالا کره را ذوب کرده و روی ته چین می ریزیم و اجازه می دهیم تا خوب دم بکشد. 60 دقیقه زمان برای دم کشیدن ته چین ساده بدون گوشت نیاز است.

 

6. مرحله آخر: سرو کردن ته چین

ته چین را در ظرف زیبایی برگردانده و با خلال پسته و بادام تفت داده شده ترئین می کنیم و نوش جان.

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مرغ سوخاری بدون فر خوشمزه و به روش رستورانی - ویرگول

 

مواد لازم مرغ کنتاکی رستورانی

  • پیاز ۲ عدد

  • سیر ۲ عدد
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • چوب دارچین ۱ عدد
  • سینه یا ران مرغ ۶ تکه
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده به اندازه کافی
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • پودر سوخاری یا پودر کنتاکی ۱ پیمانه

 

طرز تهیه مرغ کنتاکی فست فودی ساده و پفکی بدون فر

ابتدا اگر پوست مرغ ها را نگرفته اید می گیرید و آن ها را می شوییم و در یک قابلمه ای ۴ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا بجوش بیاید سپس مرغ ها را در آن قرار می دهیم و زمانی که مرغ ها را در آب جوش می گذاریم از جوش می افتد صبر می کنیم تا مجددا به جوش بیاید و با قاشق کف های روی آب را می گیرییم و بیرون می ریزیم و ۱ عدد از پیازها را نیز پوست می گیریم و می شوییم وداخل قابلمه می گذاریم.

 

همچنین ۱ عدد از سیرها را پوست می گیریم و به همراه یک عدد چوب دارچین داخل مرغ می اندازیم و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه میدهیم تا با حرارت ملایم مرغ نیم پز شود. مرغ نیم پز را از قابلمه خارج می کنیم و کنار می گذاریم تا سرد شود.سپس در کاسه ای مرغ ها را قرار می دهیم و سیر باقی مانده را پوست می گیریم و با رنده ریز رنده می کنیم و ۱ عدد از پیازها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و رنده درشت می کنیم روی مرغ ها می ریزیم و زعفران دم کرده را با آبلیمو روی مواد می ریزیم و خوب زیر رو می کنیم دقیقا مانند زمانی که جوجه را می خواهیم طعم دار کنیم.

 

روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می گذاریم تا مرغ کاملا طعم دار شود. در یک کاسه پودر کنتاکی را میریزیم و یا می توانید از پودر سوخاری استفاده کنید و در کاسه ای دیگر آرد سفید را داریم و تخم مرغ ها را می شکنیم و زعفران دم کرده روی آن می ریزیم و خوب هم میزنیم،سپس قلم مو آشپزی را داخل روغن زیتون می زنیم و بعد روی مرغ ها خنک شده می کشیم تا کاملا آغشته به روغن شوند و بعد در کاسه ای بزرگ قرار می دهیم.

 

در تابه ای روغن می ریزیم به میزانی که مرغ ها در آن تغریبا شناور باشند و روی حرارت کم می گذاریم تا داغ شود. تا داغ شدن روغن مرغ ها را ابتدا در آرد سفید کاملا می غلتانیم تا کاملا با آرد پوشیده شود بعد در تخم مرغ می غلتانیم و در آخر در پودر کنتاکی ( یا پودر سوخاری ) می غلتانیم و در بشقاب می گذاریم سپس به مدت ۱۵ الی ۲۰ صبر می کنیم تا مواد خوب به خورد تکه مرغ ها برود ، سپس در روغن داغ شده مرغ ها را به آرامی قرار می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم تا در ۱۰ دقیقه در  هر دو طرف مرغ ها سرخ شوند و آن وقت مرغ ها را در روی دستمال های که روغن را جذب می کنند قرار می دهیم و در دیس می چینیم و با سیب زمینی سرخ شده تزئین می کنیم و با سس کچاب نوش جان کنید.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کله پاچه خانگی | نکات طلایی پخت در خانه | زرین بانو

 

مواد لازم برای تهیه کله پاچه صباخی

  • کله پاچه    1 دست
  • پیاز    4 عدد
  • سیر    4 حبه
  • آبلیمو یا سرکه سفید    5 ق غذا خوری
  • چوب دارچین    1 عدد
  • نمک، فلفل، زنجبیل، دارچین،زردچوبه    به مقدار لازم
     


طرز تهیه کله پاچه ساده خانگی به روش بازاری


مرحله اول ( روسوز کردن کله )
اولین مرحله روسوز کردن کله پاچه می باشد حتی اگه ظاهری تمیز به نظر بیاد ممکن است موهای ریزی داشته باشد که با سوزاندن آن ها از بین برود، از طرفی روسوز کردن در طعم و مزه این غذا نیز تاثیر دارد و باعث خوشمزه تر شدن این غذا می شود. کله را از قسمت کنار زبان از قسمت لپ با چاقو ببرید و از دو طرف بکشید تا نصف شود و قسمت بینی را کامل ببرید و چاک کنار آنها را بکشید و تمیز بشورید تا خون آبه های آن کاملا شسته و تمیز شود.

 

مرحله دوم ( شستن کله پاچه )
در یک قابلمه بزرگ در حدی آب بریزید که روی کله پاچه را آب بگیرید و زمان دهید تا آب به جوش بیاد پس از جوشیدن آب کله را در قابلمه می گذاریم تا چند دقیقه جوش بخورد وقتی کله پاچه جوش خورد آن را آبکشی کرده و دوباره تمیز بشویید.

 

مرحله سوم ( طبخ کله پاچه )
در یک قابلمه بزرگ و یا زودپز پیاز و سیر را نگینی درشت خرد کنید و با مقداری روغن کمی تفت بدهید سپس چوب دارچین و زردچوبه و زنجبیل و سرکه یا آبلیمو را اضافه کنید و کله را داخل قابلمه قرار بدهید و روش آب بریزید به طوری که آب روی کله را بپوشاند سپس در قابلمه را گذاشته تا به جوش بیاد در حین جوشیدن کف روی کله پاچه را می گیریم وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کرده و می گذاریم بمدت 6 الی 7 ساعت کله خوب مغز پخت شود. 1 ساعت مانده به پایان پخت نمک را اضافه می کنیم.

 

مرحله آخر
وقتی کله پاچه پخت آن را از قابلمه خارج می کنیم و آب کله را از صافی رد کرده تا زلال شود سپس آب کله را مجدد به قابلمه بر می گردانیم. برای تهیه سس مخصوص کله پاچه روغنی که روی قابلمه جمع شده را با ملاقه جدا می کنیم ( در حد 2 ملاقه ) داخل تابه ریخته و تابه را روی حرارت می گذاریم سپس به آن پودر دارچین اضافه کرده و خوب هم بزنید و برای چند دقیقه صبر کنید تا به جوش بیاد.

کله پاچه را در ظرف کشیده و چند قاشق سس روی آن بریزید و آب کله را در کاسه ریخته و باز مجدد چند قاشق دیگر سس روی آب کله می ریزیم و با آبلیمو تازه و سنگک میل نمایید. نوش جان

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

روش تهیه نخود پلو - غذای ساده و سریع - غذا

 

مواد لازم برای نخود پلو

  • نخود    1 پیمانه
  • برنج    3 پیمانه
  • سینه مرغ ریز خرد شده    400 گرم
  • پیاز    1 عدد
  • کره    به میزان لازم
  • نمک و فلفل    به میزان لازم
  • زعفران دم شده    به میزان لازم
  • شوید خشک    به میزان لازم

 

دستور پخت نخود پلو سبز ترکیه با مرغ 

 

1. طرز تهیه نخود پلو سبز ترکیه

مرحله اول آماده سازی نخود: برای این کار، ابتدا نخود سبز را پاک کرده و می شوییم داخل قابلمه را آب پر کرده و روی حرارت می گذاریم به جوش که آمد نخود را داخل آب جوش ریخته و اجازه می دهیم تا 10 دقیقه بپزد و بعد آبکش می کنیم.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی مرغ

ابتدا تابه ای را روی حرارت گذاشته و مقداری کره داخل آن می ریزیم. سپس پیاز ها را نگینی خرد کرده و داخل کره تفت می دهیم تا طلایی شود. حالا مرغ را به همراه نمک، فلفل به پیاز افزوده و اجازه می دهیم تا کاملا تفت بخورند؛ در نهایت زعفران را افزوده و از روی حرارت برمی داریم.

 

3. مرحله سوم: آماده سازی برنج

برنج را پاک کرده می شوییم و به مدت 2 ساعت با نمک خیس می کنیم. داخل قابلمه مناسبی را آب ریخته و اجازه می دهیم تا به جوش آید. حالا برنج را به آب در حال جوش می افزاییم و زمانی که برنج به سطح آب آمد نخود را به برنج افزوده و برنج را آبکشی می کنیم.

 

4. مرحله چهارم: دم گذاشتن نخود پلو

داخل قابلمه مناسبی را کمی کره ریخته و ته دیگ دلخواه را ته قابلمه می گذاریم حالا از برنج و نخود آبکش شده، مرغ و شوید به صورت لایه ای می ریزیم تا مواد کاملا تمام شود. بعد یک قاشق غذا خوری کره را ذوب کرده و یک قاشق غذا خوری زعفران به آن افزوده و روی برنج می ریزیم.

 

5. مرحله آخر: سرو نخود پلو

حالا نخود پلو دم کشیده را در ظرف مناسبی کشیده و در کنار سالاد شیرازی نوش جان کنید.

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ژله با شیر | آموزش تهیه ژله با شیر | دستور تهیه ژله با شیر - ویکی  ناب

 

مواد لازم برای ژله با شیر

  • پودر ژله    1 بسته
  • شیر    1.5 پیمانه
  • شکر    به میزان لازم

 

دستور پخت ژله با شیر ساده و خوشمزه

 

1. طرز تهیه ژله با شیر ساده و خوشمزه

مرحله اول مخلوط کردن ژله با شیر: برای این کار، ابتدا ژله را داخل کاسه ای ریخته و شیر را به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.


2. مرحله دوم: بن ماری کردن ژله

ژله را روی بخار آب کتری بگذارید و خوب مخلوط کنید تا تمام ذرات ژله در شیر در حل شود.

 

3. مرحله سوم: تهیه ژله شیر

قالب مورد نظر را کمی با روغن مایع چرب می کنیم و ژله آماده شده را داخل قالب ریخته و قالب را داخل یخچال قرار می دهیم.

 

4. مرحله آخر: سرو کردن ژله شیر

بعد از اینکه ژله با شیر کاملا سفت شد از یخچال خارج کرده بدنه قالب را داخل آب داغ فرو ببرید؛ دور ژله که خوب شل شد بشقاب مناسبی را روی ظرف گذاشته و ژله را برمی گردانید حالا با گل و میوه های برش خورده تزئین کرده و نوش جان کنید.

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

شوید پلو با گوشت چرخ کرده دستور توسط لیلی سهم - کوکپد

 

مواد لازم برای تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده

  • برنج    2 پیمانه
  • گوشت چرخ کرده    300 گرم
  • پیاز    1 عدد
  • سیر    1 حبه
  • سیب زمینی    2 عدد
  • ذرت    1/4 پیمانه
  • گوجه فرنگی    2 عدد
  • نمک و فلفل و زردچوبه    به مقدار لازم


طرز تهیه پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده مجلسی


مرحله اول ( آماده سازی مواد پلو )
ابتدا پیاز را شسته و نگینی خرد می کنیم و داخل تابه مقداری روغن ریخته و پیاز را تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود سپس سیر رنده شده را به همراه مقداری زردچوبه اضافه و تفت بدهید تا عطر سیر خارج شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم تا گوشت تغییر رنگ دهد و به آن فلفل سیاه و نمک می زنیم، گوجه ها را از قبل پوست کنده و با میکسر و یا رنده پوره می کنیم و به همراه ذرت به مخلوط مون اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم تا آب گوجه کشیده شود.

سیب زمینی را خوب شسته و مکعبی خرد کنید سپس برای 20 دقیقه داخل آب سرد بگذارید تا نشاسته اضافی آن گرفته شود سپس آبکش کرده و داخل تابه ای که از قبل با مقداری روغن و زردچوبه گرم کردید ریخته و سرخ کنید و در پایان به سیب زمینی ها نمک بزنید.

 

مرحله دوم ( دم گذاشتن برنج )
برنج را از قبل با نمک خیس کرده و روی حرارت گذاشته و پس از جوشیدن کف روی برنج را گرفته و وقتی برنج نرم شد آن را آبکش کرده و ته دیگ نان و یا هر چیز دیگری به دلخواه می گذاریم و یک لایه برنج ریخته و روی آن یک لایه مواد پلو را می ریزیم این کار را تکرار کرده تا مواد و برنج تمام شود سپس درب قابلمه را گذاشته و دم می گذاریم و در اواخر پخت کره و یا روغن روی برنج ریخته و داخل دیس بکشید و با سیب زمینی سرخ شده تزئین کنید. نوش جان

 

منبع: غذاهای بین المللی

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه سوپ جو سفید با شیر و خامه؛ یک پیش غذای مجلسی - کتاب کاله

 

مواد لازم سوپ جو سفید مجلسی

  • پیاز ۱ عدد

  • شیر ۱ لیوان
  • هویج ۱ عدد
  • جو پرک ۱ لیوان
  • سینه مرغ ۱۰۰ گرم
  • خامه در صورت تمایل
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه سوپ جو سفید با شیر و خامه و مرغ بدون قارچ

ابتدا جوپرک را در قابلمه ای میریزیم سپس ۴ لیوان آب روی آن میریزیم و روی حرارت زیاد میگذاریم تا هر چه زود تر بجوش بیاید. میتوانید از جو نیز استفاده کنید،فقط توجه داشته باشید که جو را باید از شب قبل در کاسه ای از آب بگذارید خوب خیس بخورد و ۲ الی۳ مرتبه آب آن را عوض کنید و هنگام پخت نیز زمان بسیار بیشتری از جوپرک نیاز دارد تا بپزد سینه مرغ را در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی آن آب میریزیم و کمی نمک،فلفل،زردچوبه به آن اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میگذاریم خوب پخته شود.

 

پیاز راپوست میگیریم و میشوییم و از وسط نصف میکنیم و روی تخته نگینی خرد میکنیم و مقدار کمی از آن را داخل قابلمه ای که سینه مرغ در حال پخت است میریزیم و باقی آن را در قابلمه ای که جوپرک در آن میپزد میریزیم و خوب هم میزنیم.

 

حتما باید مداوم جوپرک را هم بزنیم تا ته نگیرد. هویج را اگر نیاز بود تمیز میکنیم و میشوییم و یا با رنده ریز میکنیم و یا روی تخته نگینی خرد میکنیم(کاملا سلیقه ای است) و به سوپ می افزاییم. سینه مرغ که پخته شده در آبکشی قرار میدهیم تا خنک شود سپس خیلی ریز ریش ریش میکنیم و به سوپ اضافه میکنیم.

 

این موضوع خیلی اهمیت دارد که شما شیر (خامه) را ۱۵دقیقه قبل از اینکه بخواهید به مواد اضافه کنید از یخچال خارج کرده باشید و با دمای محیط سازگار شده باشد تا زمانیکه به مواد اضافه میکنیم اصطلاحا نبرد.


در شیر داغ کن کره را میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم و تامل میکنیم تا آب شود سپس آرد را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کاملا با آرد یکی شود و رنگ آن کرمی شود،بعد شیر را کم کم به آن می افزاییم و خوب مخلوط میکنیم تا سس یکدستی شود بعد به مواد سوپ اضافه میکنیم و هم میزنیم و صبر میکنیم تا سوپ خوب بپزد.

 

اگر کالری سوپ سفید برایتان حائز اهمیت نیست میتوانید مقداری از سوپ را در کاسه ای بریزید و کمی خامه به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و سپس به سوپ اضافه کنید که بسیار طعم بهتری به غذای شما میدهد.(گر تمایل داشتید میتوانید قبل از اینکه زیر قابلمه سوپ را خاموش کنید برای زیبایی رنگ سوپ کمی جعفری خرد شده نیز داخل آن بریزید تا ۵دقیقه جوشی بزند) بعد در ظرف مورد نظر سرو کنید.نوش جان

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

دسر مشکوفی زعفرانی

 

مواد لازم برای مشکوفی زعفرانی

  • شیر    4 لیوان

  • نشاسته گل    10 قاشق غذا خوری

  • زعفران غلیظ دم شده    5 قاشق غذا خوری
  • گلاب    2 قاشق غذا خوری
  • شکر    8 قاشق غذا خوری
  • کره    50 گرم

 

دستور پخت مشکوفی زعفرانی

 

1. طرز تهیه مشکوفی زعفرانی مازندرانی با شیر و نشاسته

مرحله اول آماده سازی نشاسته: برای این کار، ابتدا نشاسته را با شیر سرد مخلوط کرده و اجازه می دهیم تا نشاسته کاملا در شیر حل شود.


2. مرحله دوم: افزودن گلاب

حالا شیر و نشاسته و گلاب و کره را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم تا با شعله کم آرام آرام بجوشد.

 

3. مرحله سوم: افزودن شکر

 حالا که مواد کمی به غلظت رسید، شکر را می افزاییم و مخلوط می کنیم تا حل شود.

 

4. مرحله چهارم: افزودن زعفران

مشکوفی را مدام مخلوط می کنیم تا ته نگیرد. در نهایت زعفران را افزوده مخلوط می کنیم. مواد که خوب یکدست شد از روی حرارت بر می داریم.

 

5. مرحله آخر: سرو مشکوفی

حالا مشکوفی زعفرانی آماده شده را در ظرف های زیبایی ریخته و با گل محمدی، خلال پسته و دارچین تزئین کنید.

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه فلفل دلمه‌‌ای شکم پر یا همان دلمه فلفل خوشمزه - کتاب کاله

 

مواد لازم برای دلمه فلفل دلمه

  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • سبزی دلمه 500 گرم
  • برنج 200 گرم
  • فلفل دلمه ای 8 عدد
  • پیاز داغ 4 قاشق غذا خوری
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
  • مرزه و ترخون خشک به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم

 

دستور پخت دلمه فلفل دلمه ای ربی خوشمزه 

 

1. طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و مجلسی

مرحله اول آماده سازی برنج: برای این کار، ابتدا برنج را بشویید و به همراه 2 لیوان آب داخل قابلمه ای ریخته و زمانی که آب به جوش آمد برنج را آبکشی کنید.

 

2. دوم: آماده سازی مواد گوشتی

پیاز را پوست کنده و به شکل نگینی برش دهید و داخل تابه مناسبی ریخته و با روغن تفت دهید تا طلایی شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن گوشت

گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و زرد چوبه به پیاز می افزاییم و تا زمانی که عطر خوشی از مواد بلند شود و گوشت تقریبا پخته شود، تفت می دهیم.

 

4. مرحله چهارم: افزودن برنج و سبزی

در این مرحله سبزی دلمه و برنج آماده را به گوشت افزوده و خوب تفت می دهیم و بعد از روی حرارت برمی داریم.

 

5. مرحله پنجم: تهیه فلفل دلمه ای

فلفل دلمه ای از قسمت بالایی برش افقی زده و سر فلفل را جدا می کنیم و داخل فلفل ها را از مواد گوشتی پر می کنیم و در نهایت درب فلفل ها را با یک خلال دندان محکم می کنیم.

 

6. مرحله ششم: پخت فلفل دلمه

داخل قابلمه بزرگتری، روغن ریخته و رب را داخل قابلمه خوب تفت می دهیم نمک، فلفل، زرد چوبه، مرزه و ترخون اضافه می کنیم. حالا 2 لیوان آب افزوده و فلفل ها را داخل قابلمه می چینیم و اجازه می دهیم تا دلمه ها کاملا پخته شوند.

 

7. مرحله آخر: سرو دلمه ها

دلمه های پخته شده را با احتیاط از قابلمه خارج کرده و سس باقیمانده ته قابلمه را روی دلمه ها ریخته و در کنار نان تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.

 

منبع: پخت غذا به شکل نوین

  • arash 11
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پلوی مکزیکی خوشمزه و مخصوص به روش رستورانی

 

مواد لازم برای تهیه پلو مکزیکی با مرغ

  • برنج ۲ پیمانه

  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • گشنیز ۱/۴ پیمانه
  • فلفل سیاه ۱/۴ ق چای خوری
  • فلفل چیلی ۱/۲ ق چای خوری
  • فلفل هالوپینو ۱ عدد بزرگ
  • آب لیمو تازه ۲ ق غذا خوری
  • زیره ۱/۲ ق چای خوری
  • سیر ۲ حبه
  • فلفل دلمه رنگی ۲ عدد
  • نخود فرنگی ۱ پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • فیله مرغ به مقدار لازم
  • نمک و زنجبیل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه پلو مکزیکی با مرغ خوشمزه و رستورانی

 

مرحله اول : تفت پیاز و سیر

ابتدا پیاز را شسته و نگینی خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن تفت بدهید تا سبک شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز ها زده تا خوش رنگ شوند سپس سیر را رنده یا پوره کنید و با پیاز مقداری تفت بدهید تا عطر سیر خارج شود.

 

مرحله دوم : اضافه کردن فلفل و نخود

فلفل دلمه ها را که بهتر است از رنگی انتخاب کنید خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کرده سپس نخود فرنگی را که از قبل با مقداری نمک پخته شده ( می توانید از نخود فرنگی کنسروی نیز استفاده کنید که در اون صورت نیازی به پختن ندارد) به مخلوط مون اضافه کرده و تفت می دهیم.

 

مرحله سوم : آماده سازی مواد

گوجه فرنگی ها را به کمک غذاساز و یا اگر در دسترس نداشتید با استفاده از رنده پوره کنید و به مخلوط مون اضافه کنید و در آخر سینه مرغ یا فیله مرغ را مکعبی برش بزنید و اضافه کنید تا آب گوجه کشیده شود و در انتها تمامی ادویه ها و فلفل ها را به همراه گشنیز اضافه و کمی که تفت خورد از روی حرارت برمیداریم.

 

مرحله چهارم : دم گذاشتن پلو مکزیکی

برنج را از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کنید حتما یادتان باشد که به برنج نمک بزنید زیرا نزدن نمک باعث می شود برنج نرم و خمیر شود. برنج را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد سپس کف روی برنج را گرفته و آبکش کنید کف قابلمه مورد نظر ته دیگ سیب زمینی آغشته به کنجد بگذارید و یه لایه برنج ریخته و یک لایه مواد مکزیکی این کار را ادامه داده تا برنج و مواد تمام شود سپس پلو مکزیکی را دم گذاشته و در انتها روی آن کره یا روغن زیتون به همراه آبلیمو می ریزیم. نوش جان

  • arash 11