غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

در این وبلاگ قصد داریم تا به شما طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و کشورهای مختلف دنیا را آموزش دهیم.

  • ۰
  • ۰

 چه شما ساعت ها وقت بگذارید تا بهترین پوره سیب زمینی را تهیه کنید یا در ۲۰ دقیقه اقدام به تهیه یک شام ساده و آسان کنید، سیب زمینی همیشه به شما کمک خواهد کرد. در ادامه چندین دستور غذایی ساده، خوشمزه و ارزان با سیب زمینی آمده است.

 در ادامه سعی کرده ایم بهترین و خوشمزه ترین طرز تهیه انواع غذا با سیب زمینی را به شما معرفی کنیم .

 

دستور پخت انواع غذای خوشمزه با سیب زمینی

 

۱. سیب زمینی پارمزان شکم پر

این سیب زمینی های نرم یک غذای جانبی سریع و راحت برای یک روز سرد هستند. مایکروویو زمان پخت سیب زمینی ها را کاهش می دهند تا بتوانید روی لذت بردن از غذای خود تمرکز کند نه روی آماده کردن آن.

سیب زمینی پارمزان شکم پر

مواد لازم

  • ۳ سیب زمینی متوسط
  • ½ پیمانه خامه
  • ¼ پنیر پارمزان رنده شده
  • ۵ برگ ریحان
  • ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک شده
  • ½ قاشق غذا خوری نمک
  • فلفل

 

طرز تهیه غذا با سیب زمینی و پنیر

سه سیب زمینی پوست کنده را با چنگال سوراخ کنید و آنها را در یک ظرف برای پخت قرار دهید؛ روی آن را با پلاستیکی که بتوان هوای آن را خارج کرد بپوشانید. برای ۱۷ دقیقه یا تا زمانیکه نرم بشود در مایکروویو قرار دهید. هر کدام را به نصف تقسیم کنید؛ بوسیله قاشق اسکوپ، گوشت وسط آن را بردارید. برش هایی در زیر آن ایجاد کنید.

سیب زمینی هایی که خارج کرده اید را با خامه، ¼ فنجان پنیر پارمزان رنده شده، ریحان، آویشن خشک، نمک و فلفل مخلوط کنید. سیب زمینی های نصفه را با این مواد پر کنید؛ آنها را درون ظرف قرار دهید. روی آن را با ¼ فنجان از باقیمانده پنیر پارمزان بپوشانید. آن را برای مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت در فر بپزید.

 

۲. سالاد سیب زمینی خامه ای

یک قاشق چایخوری شکر به سالاد سیب زمینی مقداری شیرینی می دهد.

سالاد سیب زمینی خامه ای

مواد لازم

  • ۹ سیب زمینی متوسط که به قطعات کوچک خرد شده است
  • ½ فنجان سس مایونز
  • ½ فنجان شیر
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سفید مقطر
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۲ عدد ساقه کرفس که به صورت ریز خرد شده است
  • ¼ فنجان جعفری خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری پیازچه تازه

 

طرز تهیه

در یک قابلمه بزرگ، سیب زمینی ها، ۱ قاشق غذاخوری نمک و به مقدار کافی آب برای پوشاندن روی سیب زمینی ها اضافه کنید. تا حدی روی آن را بپوشانید؛ دما را بالا ببرید تا شروع به جوشیدن کند. دما را کم کنید تا حدی که جوشیدن ادامه پیدا کند. تا زمان نرم شدن سیب زمینی ها یعنی حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه، پخت را ادامه دهید. سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید.

همزمان در یک کاسه بزرگ، سس مایونز، شیر، سرکه، شکر و ۱ قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل را مخلوط کنید. نصف سس را به سیب زمینی ها اضافه کنید؛ بگذارید مواد خنک شود.

کرفس و باقی مانده سس را به سیب زمینی اضافه کنید؛ مواد را هم بزنید تا بخوبی روی آن را بپوشاند. جعفری و پیاز را خرد کنید. غذای شما آماده است، آن را بلافاصله سرو کنید یا روی آن را بپوشانید و تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید.

 

۳. املت سیب زمینی اسپانیایی

سیب زمینی های ترد و پخته شده، دستور پخت املت را به شکل بهتری درمی آورد.

املت سیب زمینی اسپانیایی

 

مواد لازم

  • ۶ تخم مرغ بزرگ
  • ۶۰۰ گرم سیب زمینی طلایی که با برش های ضخیم خرد شده است
  • ۱ فنجان روغن زیتون
  • ۱ پیاز بزرگ که بسیار ریز خرد شده
  • جعفری ریز شده برای چاشنی

 

طرز تهیه املت سیب زمینی

در یک کاسه متوسط، تخم مرغ ها را با ¾ قاشق چایخوری نمک هم بزنید؛ آن را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی ها را با ¼ قاشق چایخوری نمک هم بزنید.

در یک ماهیتابه نچسب مقداری روغن را با حرارت متوسط گرم کنید. سیب زمینی ها را اضافه کنید، آن را برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه یا تا زمانیکه نرم بشوند بپزید اما از هم نپاشند، گاهی به آرامی سیب زمینی ها را هم بزنید. سپس با قاشق مخصوص سیب زمینی را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.

پیاز را به ماهیتابه اضافه کنید. برای ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که خیلی نرم بشود آن را بپزید و گاهی اوقات هم بزنید. با قاشق پیازها را به کاسه سیب زمینی ها منتقل کنید. وقتی مخلوط پیاز و سیب زمینی کمی سرد شد، به آرامی تخم مرغ ها را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

همه روغن به جز دو قاشق از آن را درون ماهیتابه بریزید (روغن را برای استفاده دیگر نگه دارید). با دمای متوسط به مدت ۱ دقیقه آن را گرم کنید. مخلوط تخم مرغ و سیب زمینی را به ماهیتابه اضافه کنید و به صورت یک لایه یکدست پخش کنید؛ حرارت را تا دمای ملایم کم کنید. مواد را برای مدت ۷ دقیقه بپزید یا تا زمانیکه تخم مرغ ها سفت شوند یا لبه های آن قهوه ای شود.

لبه ها را با کفگیر پلاستیکی شل کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و روی آن را با یک بشقاب بزرگ بپوشانید، با دقت آن را برگردانید، ماهیتابه و بشقاب را در کنار هم نگه دارید. املت را دوباره به داخل ماهیتابه برگردانید. آن را برای ۳ دقیقه بپزید یا تا زمانیکه مواد ته و وسط سفت شود. غذا را به صورت گرم یا در دمای اتاق و با جعفری خرد شده سرو کنید.

 

۴. سالاد سیب زمینی پاریسی

این غذای جانبی خامه ای طعم های سالاد نیکویز را به هر لقمه ای اضافه می کند.

سالاد سیب زمینی پاریسیمواد لازم

  • ۱۳۰۰ گرم سیب زمینی طلایی، پوست کنده و بریده شده به قطعات نازک
  • ¾ فنجان ماست یونانی
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ۲ قاشق غذاخوری خردل دانه دار
  • ۴ عدد ساقه کرفس که خیلی ریز خرد شده
  • ½ فنجان خیار شور، ریز شده و آبکشی شده
  • ½ پیاز قرمز کوچک که بسیار ریز خرد شده
  • ۵ تخم مرغ بزرگ پخته شده و بسیار ریز خرد شده
  • ¼ فنجان جعفری ریز خرد شده

 

طرز تهیه سالاد سیب زمینی

به یک قابلمه بزرگ از آب شور، سیب زمینی ها را اضافه کنید. مقداری روی آن را بپوشانید؛ حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاید. دما را کم کنید تا حدی که آب در حال جوش باشد. برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه سیب زمینی ها را بپزید تا اینکه نرم شوند. آنها را آبکش کنید؛ اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه بماند.

در همان زمان، در یک کاسه بزرگ، ماست، روغن، خردل و ۱ قاشق چایخوری از نمک و فلفل هم بزنید. سیب زمینی ها را به سس اضافه کنید؛ شروع به مخلوط کردن کنید تا از سس پوشیده شوند.

کرفس، خیار شور و پیاز قرمز خرد کنید. سپس به آرامی تخم مرغ و جعفری را مخلوط کنید. بلافاصله سرو کنید یا روی آن را بپوشانید و تا یک روز در یخچال نگه دارید.

 

۵. برگر سیب زمینی با پوست

برگر سیب زمینی با پوست

مواد لازم

  • ۴ سیب زمینی یوکان طلایی
  • نمک
  • فلفل سیاه تازه خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
  • ۴۰۰ گرم گوشت گاو
  • ۶ تکه بیکن پخته شده و خرد شده
  • ۱ فنجان چدار خرد شده
  • ۱ فنجان خامه ترش
  • ۱ قاشق غذاخوری پیازچه تازه خرد شده

 

طرز تهیه خوراک سیب زمینی ساده

فر را از قبل تا دمای ۳۵۰ درجه گرم کنید. سیب زمینی ها را با نمک و فلفل مخلوط کنید و روی آن روغن زیتون بزنید. آن را تا زمان نرم شدن و به مدت ۹۰ دقیقه بپزید. دمای فر را تا ۴۵۰ درجه بالا ببرید. اجازه بدهید سیب زمینی ها خنک شوند، سپس آنها را از طول نصف کنید و درون آن را با اسکوپ خالی کنید، یک چهارم سیب زمینی ها را کنار بگذارید. سیب زمینی های پوست دار را به پایین قرار دهید و با برس روی آن روغن بزنید. آن را برای ده دقیقه و تا زمانیکه پوست طلایی شود بپزید.

در همین حال، گوشت گاو را به همان شکل برگر و به اندازه نان درآورید. آن را به نمک و فلفل آغشته کنید و با حرارت ملایم هر طرف را برای ۵ دقیقه بپزید. سیب زمینی های پوست دار را با بیکن و پنیر خرد شده پر کنید. آن را ۵ دقیقه به فر برگردانید تا پنیر آب شود. سیب زمینی را با خامه ترش و پیازچه پر کنید، سپس روی آن برگر پخته شده و نیمه دیگر سیب زمینی را قرار دهید. آنرا میل کنید.

 

 

  • ۹۹/۱۱/۱۴
  • arash 11

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی