غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

در این وبلاگ قصد داریم تا به شما طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و کشورهای مختلف دنیا را آموزش دهیم.

  • ۰
  • ۰

مربای هویج | طرز تهیه “مربای هویج” با نکات طبخ خوشمزه تر

 

مواد لازم برای مربای هویج خانگی

  • هویج    1 کیلو
  • شکر    750 گرم
  • آبلیمو    1 قاشق غذا خوری
  • وانیل    1/4 قاشق چای خوری
  • آب    1/5 لیتر
     

دستور پخت مربای هویج خانگی خوش رنگ مجلسی

 

1. طرز تهیه مربای هویج مجلسی خوش رنگ

ابتدا هویج ها را شسته و اجازه می دهیم تا خشک شود. سپس آنها را پوست گرفته و به شکل دلخواه برش می دهیم.

 

2. آماده سازی شربت مربای هویج خانگی

آب و شکر را مخلوط کرده و داخل ظرفی لعابی یا پیرکس می ریزیم و اجازه می دهیم بجوشد. بعد از آن هویج را اضافه کرده منتظر می مانیم تا هویج پخته شود و شربت هم قوام بیاید. حالا آبلیمو و وانیل را افزود و شعله را خاموش می کنیم و بعد از اینکه کاملا سرد شده داخل شیشه ای تمیز ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم. در زمان سرو روی آن خلال پسته، بادام یا گردو می ریزیم. نوش جانتان.

 

منبع: دنیای شیرینی و غذا

  • ۹۹/۱۲/۱۷
  • arash 11

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی