غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

در این وبلاگ قصد داریم تا به شما طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و کشورهای مختلف دنیا را آموزش دهیم.

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه شربت سکنجبین به همراه خواص آن در طب سنتی

 

مواد لازم برای شربت سکنجبین

  • نعنا: 1 کیلو
  • شکر: 3 کیلو
  • سرکه سفید: 1 پیمانه
  • آب : 12 لیوان

 

دستور پخت شربت سکنجبین خوشمزه خانگی

 

1. طرز تهیه شربت سکنجبین

ابتدا نعنا را شسته و زمان می دهیم تا کاملا خشک شود. سپس نعنا ها را به چهار قسمت تقسیم کرده با نخ استریل می بندیم و آماده می گذاریم.

 

2. مرحله دوم: جوشاندن شکر و آب

در این مرحله، شکر و آب را داخل قابلمه ای ریخته و خوب مخلوط می کنیم حالا نعنا های دسته شده را هم داخل آب و شکر می اندازیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا شهد بجوشد و غلیظ شود.

 

3. مرحله سوم افزودن سرکه به شربت

حالا که شهد به قوام مناسب رسیده و عصاره نعنا هم به خوبی خارج شده است سرکه را هم به شربت می افزاییم و اجازه می دهیم با سرکه هم چند جوش کوچک بزند.

 

4. مرحله آخر تهیه شربت سکنجبین

حالا اجازه می دهیم تا شربت خنک شود و بعد از صافی عبور می دهیم. داخل شیشه خشک و تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

  • ۰۰/۰۲/۲۹
  • arash 11

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی