غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

در این وبلاگ قصد داریم تا به شما طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و کشورهای مختلف دنیا را آموزش دهیم.

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کله پاچه خانگی | نکات طلایی پخت در خانه | زرین بانو

 

مواد لازم برای تهیه کله پاچه صباخی

  • کله پاچه    1 دست
  • پیاز    4 عدد
  • سیر    4 حبه
  • آبلیمو یا سرکه سفید    5 ق غذا خوری
  • چوب دارچین    1 عدد
  • نمک، فلفل، زنجبیل، دارچین،زردچوبه    به مقدار لازم
     


طرز تهیه کله پاچه ساده خانگی به روش بازاری


مرحله اول ( روسوز کردن کله )
اولین مرحله روسوز کردن کله پاچه می باشد حتی اگه ظاهری تمیز به نظر بیاد ممکن است موهای ریزی داشته باشد که با سوزاندن آن ها از بین برود، از طرفی روسوز کردن در طعم و مزه این غذا نیز تاثیر دارد و باعث خوشمزه تر شدن این غذا می شود. کله را از قسمت کنار زبان از قسمت لپ با چاقو ببرید و از دو طرف بکشید تا نصف شود و قسمت بینی را کامل ببرید و چاک کنار آنها را بکشید و تمیز بشورید تا خون آبه های آن کاملا شسته و تمیز شود.

 

مرحله دوم ( شستن کله پاچه )
در یک قابلمه بزرگ در حدی آب بریزید که روی کله پاچه را آب بگیرید و زمان دهید تا آب به جوش بیاد پس از جوشیدن آب کله را در قابلمه می گذاریم تا چند دقیقه جوش بخورد وقتی کله پاچه جوش خورد آن را آبکشی کرده و دوباره تمیز بشویید.

 

مرحله سوم ( طبخ کله پاچه )
در یک قابلمه بزرگ و یا زودپز پیاز و سیر را نگینی درشت خرد کنید و با مقداری روغن کمی تفت بدهید سپس چوب دارچین و زردچوبه و زنجبیل و سرکه یا آبلیمو را اضافه کنید و کله را داخل قابلمه قرار بدهید و روش آب بریزید به طوری که آب روی کله را بپوشاند سپس در قابلمه را گذاشته تا به جوش بیاد در حین جوشیدن کف روی کله پاچه را می گیریم وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کرده و می گذاریم بمدت 6 الی 7 ساعت کله خوب مغز پخت شود. 1 ساعت مانده به پایان پخت نمک را اضافه می کنیم.

 

مرحله آخر
وقتی کله پاچه پخت آن را از قابلمه خارج می کنیم و آب کله را از صافی رد کرده تا زلال شود سپس آب کله را مجدد به قابلمه بر می گردانیم. برای تهیه سس مخصوص کله پاچه روغنی که روی قابلمه جمع شده را با ملاقه جدا می کنیم ( در حد 2 ملاقه ) داخل تابه ریخته و تابه را روی حرارت می گذاریم سپس به آن پودر دارچین اضافه کرده و خوب هم بزنید و برای چند دقیقه صبر کنید تا به جوش بیاد.

کله پاچه را در ظرف کشیده و چند قاشق سس روی آن بریزید و آب کله را در کاسه ریخته و باز مجدد چند قاشق دیگر سس روی آب کله می ریزیم و با آبلیمو تازه و سنگک میل نمایید. نوش جان

  • ۰۰/۰۴/۳۱
  • arash 11

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی