غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

در این وبلاگ قصد داریم تا به شما طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و کشورهای مختلف دنیا را آموزش دهیم.

  • ۰
  • ۰

بستنی خانگی بدون ثعلب به روش سنتی زعفرانی و میوه ای | ایران کوک

 

مواد لازم برای تهیه بستنی خانگی

  • شیر پر چرب ۱ لیتر
  • خامه صبحانه ۱ پاکت
  • ثعلب ۱.۵ ق غذا خوری
  • وانیل ۱/۲ ق چای خوری
  • شکر ۱ پیمانه


طرز تهیه بستنی وانیلی ساده با ثعلب و خامه


مرحله اول : مخلوط کردن مواد
ابتدا شکر و ثعلب را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید.

 
مرحله دوم : افزودن ثعلب به شیر
شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد حتما در حین جوشیدن هم بزنید تا شیر ته نگیرد وقتی به جوش آمد مخلوط شکر و ثعلب را طی ۳ مرحله به تدریج به شیر اضافه کنید و هم بزنید.

 
مرحله سوم : افزودن وانیل
وقتی شیر روی حرارت است باید مدام هم بزنید و اصلا از پای گاز نرید چون ممکن است شیر سر برود کار جوشیدن را ادامه دهید تا مخلوطمون غلیظ شود وقتی به این مرحله رسید وانیل را اضافه کنید و تا ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید سپس از روی شعله برداشته و بگذارید تا کمی خنک شود.

 
مرحله چهارم : فریرز کردن بستنی خانگی
مخلوط بالا را در ظرفی بریزید بهتر است ظرف فلزی باشد سپس داخل فریزر قرار دهید و هر ۱ ساعت یکبار آن را خارج کنید و با چنگال یا همزن خوب بزنید تا مخلوط شود این کار را ۶ بار تکرار کنید تا بستنی شکل بگیرد اگر این مراحل را تکرار نکنید بستنی کیفیت لازم را نخواهد داشت و شیر یخ می زند. بعد از ۶ ساعت بستنی خانگی ما حاضر است می توانید آنها را اسکوپ زده و به دلخواه تزئین کنید. نوش جان

  • ۰۰/۰۷/۲۷
  • arash 11

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی