غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

در این وبلاگ قصد داریم تا به شما طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و کشورهای مختلف دنیا را آموزش دهیم.

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پلو یونانی | آموزش دستور پخت پلو یونانی با مرغ و میگو مجلسی

 

مواد لازم برای تهیه پلو یونانی اصل

  • برنج ۳ پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده ١/٢ پیمانه
  • فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده ١/٢پیمانه
  • نخود فرنگی ١ لیوان
  • ذرت پخته شده ١ لیوان
  • قارچ خرد شده ٢ لیوان
  • فیله مرغ ۱۰ عدد
  • آب مرغ یا عصاره مرغ ١ لیوان
  • کره ۵۰ گرم
  • پیاز ۲ لیوان
  • زعفران ساییده شده میزان لازم
  • هویج ۲ تا ۳ عدد
  • نمک و فلفل زردچوبه و پودر سیر و پاپریکا به مقدار لازم


طرز تهیه پلو یونانی مجلسی با مرغ


مرحله اول : خرد کردن و مرینت کردن فیله مرغ
فیله های مرغ را شسته و پاک کنید سپس از وسط به دو نیم تقسیم کنید و با نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پاپریکا خوب ماساژ دهید و برای ۱ ساعت در ظرف دربسته بگذارید تا مزه دار شوند.

 

مرحله دوم : تهیه مواد پلو یونانی
داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود سپس قارچ های ورقه شده را به همراه نوک ق چای خوری آبلیمو اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود سپس قارچ ها را از خارج کنید و داخل همان تابه پیاز ها را شسته و خلالی خرد کنید و کمی با زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا سبک شود.

 

مرحله سوم : افزودن سبزیجات به مواد پلو
وقتی پیاز سبک شد ذرت و نخود که شسته و بخار پز کردیم را به همراه فلفل دلمه رنگی و سبز که خلال خرد شده به همراه قارچ تفت داده شده و هویج خلالی شده یا رنده شده به پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم در انتها کمی نمک و پاپریکا افزوده و سپس از روی حرارت برمیداریم.

 

مرحله سوم : دم کشیدن پلو یونانی
برنج را از قبل با مقداری نمک بگذارید تا خیس بخورد سپس روی حرارت گذاشته و نوک ق چای خوری زردچوبه به برنج اضافه کنید تا باعث خوش رنگ شدن پلو یونانی شود سپس زنده تر از همیشه آبکش کنید سپس کف قابلمه روغن ریخته و ته دیگ مناسب گذاشته و یک لایه برنج ریخته و یک لایه از مواد پلو ادامه دهید تا مواد تمام شود سپس یک عدد عصاره مرغ را با مقداری آبجوش حل کرده و با کره ذوب شده روی برنج ریخته و پلو را بمدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

 

مرحله چهارم : سرخ کردن فیله مرغ
فیله های مرغ را که مزه دار شدن از یخچال خارج کنید و با کمک خلال دندان آنها را رول کنید و فیکس کنید و داخل تابه کمی روغن و زعفران ریخته تا داغ شود سپس فیله های مرغ حلزونی را سرخ کنید و زمانی که پلو یونانی دم کشید آن ها را در ظرف سرو گذاشته و باهم سرو کنید. نوش جان

  • ۰۰/۰۸/۱۳
  • arash 11

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی