غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

غذاهای ایرانی و خارجی

طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و خارجی

در این وبلاگ قصد داریم تا به شما طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاها و شیرینی های خوشمزه ایرانی و کشورهای مختلف دنیا را آموزش دهیم.

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه ترشی بامیه خانگی خوشمزه و ساده + [نکات تهیه و نگهداری] • مجله  تصویر زندگی

 

مواد لازم برای ترشی بامیه

  • بامیه    500 گرم
  • سیر    3 حبه
  • فلفل قرمز    2 عدد
  • سرکه سفید    1 فنجان
  • نمک    1 قاشق غذا خوری
  • شوید خشک شده          1 قاشق غذا خوری
  • آب    به میزان لازم


دستور پخت ترشی بامیه خانگی عالی خوشمزه و مجلسی مرحله به مرحله با سرکه


1. طرز تهیه ترشی بامیه خانگی با سرکه
مرحله اول: ابتدا بامیه ها را خوب پاک می کنیم و سر بامیه ها را کمی جدا می کنیم طوری که به بامیه آسیب نرسد. بعد آنها را شسته روی دستمال پارچه ای قرار می دهیم تا کاملا رطوبت آن خارج شود.

 

2. مرحله دوم: تهیه ترشی بامیه
داخل شیشه مناسبی را تا نیمه بامیه می چینیم، بعد 3 حبه سیر، 1 عدد فلفل و سبزی خشک را روی آن ریخته و بعد باقی مانده بامیه ها را روی آن می چینیم.

 

3. مرحله آخر: افزودن سرکه
سرکه، آب و نمک را داخل قابلمه ای ریخته و زمان می دهیم تا به جوش بیاید و نمک داخل آن حل شود. سپس به همان صورت داغ داخل شیشه بامیه ها ریخته و زمان می دهیم تا خنک شود و بعد درب شیشه ر ا می بندیم. حالا شیشه ترشی بامیه را در جای خشک و خنک قرار می دهیم و بعد از 2 هفته قابل مصرف است نوش جان.

  • ۰۰/۰۸/۲۷
  • arash 11

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی